Pageslider image

"Geessink Boomkwekerijen"

Over ons

Geessink Boomkwekerijen is in 1938 opgericht door de heer W.B. Geessink. Hij kweekte hoofdzakelijk vruchtbomen. In de jaren 50 werd langzaam het accent verlegd naar de laanbomenteelt en dat is nu nog steeds zo. Daarnaast leveren we een uitgebreid pakket bosplantsoen, heesters en vaste planten. U kunt voor een compleet assortiment bij ons terecht, en wij geven advies in de plantenkeuze zodat de kans op een succesvolle beplanting groot is. Tegenwoordig zijn wij een moderne laanboom kwekerij van 35 ha. waar kwaliteitsbomen met veel passie en liefde worden gekweekt.

Door wisselteelten met groenbemesters geven we de grond de rust, die ze nodig heeft, om zo bij een volgende kweek weer een optimaal resultaat te behalen. Als hoofdteelten hebben we eiken en beuken. Door onze jarenlange ervaring kunnen we met geselecteerde herkomsten een prima product verkrijgen dat behalve een goed wortelgestel ook een mooie kroonvorm heeft. Bovendien wordt er nog een uitgebreid sortiment laanbomen gekweekt in diverse maten.

Wij verwijzen u daarvoor naar de sortimentslijst. Prijzen kunt u vrijblijvend bij ons aanvragen. Wij zorgen voor het transport met eigen vrachtwagencombinatie. Daarbij kunnen op verzoek bomen ter plaatse gelost worden.